Trabzon yatırım şehri haline geldi

 AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, AK Parti iktidarında Trabzon'un yatırım şehri haline geldiğini söyledi. Esentepe Mahallesi'nde gerçekleştirilen mahalle toplantısına, Altunbaş'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, Esentepe Ma

Trabzon yatırım şehri haline geldi

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, AK Parti iktidarında Trabzon'un yatırım şehri haline geldiğini söyledi.
 
Esentepe Mahallesi'nde gerçekleştirilen mahalle toplantısına, Altunbaş'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, Esentepe Mahallesi Muhtarı Mustafa Ayvaz, AK Parti Merkez İlçe Yönetimi ve mahalle sakinleri katıldı.
 
Altunbaş, yaptığı konuşmada, amaçlarının mahalle teşkilatlarıyla birlikte mahalle sakinlerinin sorunlarını yerinde görüp, dinlemek olduğunu belirterek, bu tür toplantılar düzenlenemeye devam edeceklerini söyledi.
 
Sıkıntıların el ele vererek aşılabileceğini ifade eden Altunbaş, söz verip de yerine getiremedikleri hiçbir şey olmadığını, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da toplumsal sıkıntıların takipçisi olacaklarını dile getirdi.
 
Bu tür toplantıların sık sık yapılmasının faydalarından birinin de sorunların birikmeden ele alınabilmesi olduğunu belirten Altunbaş, böylelikle müdahalede de geç kalmadıklarını kaydetti.
 
AK Parti iktidarında Trabzon'un yatırım şehri haline geldiğini ifade eden Altunbaş, Ayasofya Müzesi çevresi rekreasyon ihalesinin 21 Mart Perşembe günü gerçekleştirileceğini, müze çevresinde şu ana kadar 44 bölümün kamulaştırılmasının tamamlandığını, hak sahiplerine 44 trilyon ödeme yapıldığını, çalışmaların ihale tarihi itibariyle 1 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler