Trabzon Yardımseverler derneğinde kongre

 Türkiye Yardım Sevenler Derneği Trabzon Şubesi bayrak değişimine giderek başkanlarını değiştirdi. Dernekte uzun yıllar başkanlık yapan Kebire Kazancı, sağlık sorunları sebebi ile başkanlık görevini bırakırken, yerine Fatma Eren seçildi. Bayrak değişimi n

Trabzon Yardımseverler derneğinde kongre

 Türkiye Yardım Sevenler Derneği Trabzon Şubesi bayrak değişimine giderek başkanlarını değiştirdi.

Dernekte uzun yıllar başkanlık yapan Kebire Kazancı, sağlık sorunları sebebi ile başkanlık görevini bırakırken, yerine Fatma Eren seçildi. Bayrak değişimi nedeniyle Kadakal Sahil Tesislerinde yemekte bir araya gelen dernek üyeleri Kazancı’ya hizmetlerinden dolayı plaket takdim ettiler.

Kazancı, kendisine böylesine anlamlı bir plaketi verdikleri için dernek üyelerine teşekkür ederek, “. Uzun yıllar yöneticilik yaptığım dernekte, başkanlık görevini de sürdürdüm. Yardım sevenler derneği olarak yardıma muhtaç insanlara ve öğrencilere yardım yapmaktan büyük mutluluk duydum” dedi.

 Yönetim kurulu başkanlığına seçilen Fatma Eren ise, başkanlığa seçilmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, bayrağı en yukarılara taşımak için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel