Trabzon Yardıma Koştu

Trabzon’dan Suriye’li Sığınmacılara 173 bin 472 TL’lik YardımBaşbakanlık genelgesiyle, Suriyeli sığınmacılara yönelik Trabzon’da başlatılan yardım kampanyası 15 Şubat 2013 tarihinde sona erdi.                Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Başbakanlık

Trabzon Yardıma Koştu

Trabzon’dan Suriye’li Sığınmacılara 173 bin 472 TL’lik Yardım

Başbakanlık genelgesiyle, Suriyeli sığınmacılara yönelik Trabzon’da başlatılan yardım kampanyası 15 Şubat 2013 tarihinde sona erdi.
 
               
Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Başbakanlık genelgesi doğrultusunda Suriye'deki olaylar sebebiyle yurtlarını terk ederek Türkiye’ye sığınmaya çalışan yüz binlerce insana yardım için başlatılan kampanyaya tüm Trabzonluları davet etmişti.
 
               
Trabzon Valiliği tarafından 28 Aralık 2012 tarihinde başlatılan yardım kampanyası 15 Şubat 2013 tarihi itibariyle sona erdi. Konuyla ilgili olarak değerlendirmede bulunan Vali Kızılcık, “Suriye’deki olaylar nedeniyle yurtlarını terk ederek komşu ülkelere sığınmaya çalışan yüz binlerce insan barınma, açlık, susuzluk ve salgın hastalık tehlikesi ile muhtaç ve mağdur durumda bulunmaktadırlar.
 
Bu sığınmacılara her türlü yardım ve desteği sağlayarak sıkıntılarının hafifletilmesine katkıda bulunmak amacıyla başbakanlığımız genelgesi doğrultusunda Valiliğimizce 28 Aralık 2012 tarihinde başlatılan yardım kampanyası 15 Şubat 2013 tarihinde sona ermiştir” dedi.
 
               
Yapılan yardımlara ilişkin olarak Kızılcık, “Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız ile vatandaşlarımız kampanyaya destek olmuştur. Herkese duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Kampanya sonunda toplam 173 bin 472 TL yardım toplanmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel