Trabzon yağmur altında kaldı

Trabzon’da bugün saat 09.00 sıralarında başlayan sağanak yağış şehri etkisi altına aldı.  Şiddetini dindirmeyen yağış şehri olumsuz etkileyebileceğinden vatandaşların sel ve heyelana karşı tedbir almalarını tavsiye ediyoruz.Yapılan son değerlendirmelere g

Trabzon yağmur altında kaldı

Trabzon’da bugün saat 09.00 sıralarında başlayan sağanak yağış şehri etkisi altına aldı.  Şiddetini dindirmeyen yağış şehri olumsuz etkileyebileceğinden vatandaşların sel ve heyelana karşı tedbir almalarını tavsiye ediyoruz.

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı çok bulutlu, Karadeniz kıyıları ile Sakarya, Düzce, Karabük, Kastamonu ve Artvin çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı, diğer bölgelerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının Karadeniz Bölgesi'nde 3 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, zamanla Güney Ege'de kuzey yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak eseceği tahmin ediliyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimleri parçalı bulutlu 30

İstanbul: Az bulutlu ve açık, doğu çevreleri parçalı bulutlu 27

İzmir: Az bulutlu ve açık 31

Adana: Az bulutlu, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu 33

Antalya: Az bulutlu 30

Samsun: Parçalı çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 28

Trabzon: Parçalı çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 27

Erzurum: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 26

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 34

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel