Trabzon ve Rize Emniyeti'nde yeniden yapılanma

Trabzon ve Rize Emniyet Müdürlüklerinde görevli üst düzey 20 polis müdürü bir başka şehre tayin edildi.  Trabzon’dan iki emniyet müdür yardımcısı ve 6 şube müdürü tayin edilirken, 4 şube müdürü ve 7 komiser yardımcısının bu kente ataması yapıldı. Rize’de

Trabzon ve Rize Emniyeti'nde yeniden yapılanma

Trabzon ve Rize Emniyet Müdürlüklerinde görevli üst düzey 20 polis müdürü bir başka şehre tayin edildi.  Trabzon’dan iki emniyet müdür yardımcısı ve 6 şube müdürü tayin edilirken, 4 şube müdürü ve 7 komiser yardımcısının bu kente ataması yapıldı. Rize’de ise şark görevini tamamlayan 12 müdür ve 3 emniyet amiri bir başka kentte tayin edildi. İki emniyet müdürü ise Rize’ye gönderildi. İstihbarat Şube Müdürü Trabzon’da Gitti Rize’de Kaldı

Trabzon'da uzun dönem istihbarat şube müdürü olarak görev yaptıktan sonra İstihbarat Daire Başkanlığı’na atanan Engin Dinç, Trabzon’a el attı. İstihbarat Şube Müdürü Mustafa Başer’in yerine yeni bir şube müdürü gönderdi. Başer ise emniyet müdürünün isteği üzerine Trabzon’da kaldı. Bu arada Rize İstihbarat Şube Müdürü Ahmet Şevki Meşe’nin ise görev yerini koruduğu öğrenildi.

Trabzon ve Rize Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 20 polis müdürü bir başka şehre tayin edildi. Emniyet Genel Müdürlüğü, yaz tayinleri önceki gece açıklandı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nde görevli iki emniyet müdür yardımcısı ve 6 şube müdürü bir başka şehre tayin oldu. 4 şube müdürü ve 7 komiser yardımcısı ise Trabzon’a atandı. Emniyet Müdür Yardımcısı Atilla Ertürk ve Hüseyin Çörük’ün yanı sıra, Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü Hakan Altınkaya, şube müdürleri Tarık Arın, Adnan Erişek, Sezgin Apaydın, Ahmet Kaşmak ve Kürşat Şimşek Trabzon’a veda edecek isimler arasında yer aldı.

ENGİN DİNÇ EL ATTI

Trabzon’da uzun dönem istihbarat şube müdürü olarak görev yaptıktan sonra İstihbarat Daire Başkanlığı’na atanan Engin Dinç, Trabzon’a el attı. İstihbarat Şube Müdürü Mustafa Başer’in yerine yeni bir şube müdürü gönderdi. Başer ise emniyet müdürünün isteği üzerine Trabzon’da kaldı. Rize’den ise 7 müdür tayin edilirken, bir müdürün ise ataması oldu. İstihbarat Daire Başkanlığı’nda 11 şube müdürü görevden alan Dinç, bir çok kentten istihbarat şube müdürlerini de değiştirdi. Değişimde ilk göze üç büyük kenttin müdürleri de çarpıyor.

RİZE’DE 12 MÜDÜR GİTTİ

Rize Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan 12 müdür ve üç emniyet amiri şark görevini tamamladı. Rize’nin şark görevinden çıkarılması nedeniyle bu kentte 2 müdür görevlendirildi. Dönemin İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’nun koruma ekibinde yere alan İstihbarat Şube Müdürü Ahmet Şevki Meşe ise görev yerini korudu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler