Trabzon ve çevresinde ulaşım yok

Trabzon’da bu sabah itibariyle 52 köy yolu ulaşıma kapalı durumda.Ulaşıma kapalı bulunan 814 kilometrelik yolun açılması için 14 ekip, 12 greyder, 2 yükleyici ve 4 kamyon ile çalışmalarını sürdürürken, kapalı köy yollarının ilçelere göre dağılımı şöyle ol

Trabzon ve çevresinde ulaşım yok

Trabzon’da bu sabah itibariyle 52 köy yolu ulaşıma kapalı durumda.

Ulaşıma kapalı bulunan 814 kilometrelik yolun açılması için 14 ekip, 12 greyder, 2 yükleyici ve 4 kamyon ile çalışmalarını sürdürürken, kapalı köy yollarının ilçelere göre dağılımı şöyle oluştu: “Araklı 4, Çaykara 12, Hayrat 3, Köprübaşı 1, Maçka 15, Sürmene 3, Şalpazarı 3, Tonya 5, Vakfıkebir 2 ve Yomra 4.”

Ayrıca,

Gümüşhane’de dün akşam, Bayburt’ta da sabah erken saatlerde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı.

Gümüşhane il merkezinde kar kalınlığı 14 santimetreye ulaştı. Gece hava sıcaklığının sıfırın altında 4 dereceye indiği kentin yüksek kesiminde kar kalınlığı 40 santimetreyi aştı. Gümüşhane’de kar yağışı nedeniyle 130 köye ulaşım sağlanamıyor. Bayburt’ta da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı sonrasında 19 köy yolu ulaşıma kapandı.

Bu arada, Gümüşhane- Yağmurdere karayolu Kostan Dağı, İkisu- Şiran karayolu Tersun Dağı, Bayburt- Araklı karayolu Dağbaşı ve Bayburt– Çaykara karayolu Soğanlı Dağı geçitleri de ulaşıma kapalı bulunuyor. Kapalı yolları açmak için çalışmalar sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel