Trabzon ve Bursa'da büyük operasyon!

Haber61.Net - HABER SERVSİ - Trabzon ve Bursa’da eş zamanlı yapılan operasyonda  6 kişi silah kaçakçılığı yapmaktan gözaltına alındı.Trabzon emniyetine Bağlı Kaçakçılık ve Organize suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü İl merkezinde yapmış olduğunu operasyon

Trabzon ve Bursa'da büyük operasyon!

Haber61.Net - HABER SERVSİ - Trabzon ve Bursa’da eş zamanlı yapılan operasyonda  6 kişi silah kaçakçılığı yapmaktan gözaltına alındı.

Trabzon emniyetine Bağlı Kaçakçılık ve Organize suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü İl merkezinde yapmış olduğunu operasyonda 26 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait olduğu anlaşılan 28 adet şarjör ile 85 adet mermi ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre; önceden almış olduğu istihbaratı değerlendiren emniyet birimleri H.Z, M.M, R.Ö, B.G, İ.K, ve H.Ç isimli şahısların evlerinde ve eklentilerinde yapmış oldukları aramada tabancaların zulalanmış biçimde ele geçirildiği öğrenildi.

Trabzon Emniyetinin Bursa Emniyet ile ortaklaşa düzenlemiş olduğu operasyon neticesinde yakalanan şahıslar Cumhuriyet başsavcılığına Yasa dışı silah imal etmek ve bu silahları satmak suçundan sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler