Trabzon ve 3 ilde 417 kaçak!

Türkiye'de bulunmaları için yasal gerekleri karşılamayan ve sınırı yasa dışı yollardan geçmek isteyen toplam 417 kaçak şahıs yakalandı.Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yer alan bilgiye göre, kolluk kuvvetlerince, Trabzon, Kırıkkale, Van ve Edirne

Trabzon ve 3 ilde 417 kaçak!

Türkiye'de bulunmaları için yasal gerekleri karşılamayan ve sınırı yasa dışı yollardan geçmek isteyen toplam 417 kaçak şahıs yakalandı.

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yer alan bilgiye göre, kolluk kuvvetlerince, Trabzon, Kırıkkale, Van ve Edirne il merkezlerinde icra edilen önleyici tedbirler kapsamında yapılan kontrollerde, Türkiye'de bulunması için yasal gerekleri karşılamayan 117 Myanmar, 38 Afganistan, 39 Filistin, 20 Pakistan, 19 Somali, 11 Eritre, 4 Kongo, 2 Irak, 1 Senegal ve 1 Ruanda uyruklu olmak üzere toplam 252 şahıs yakalandı.

Bu arada Yunanistan sınırında Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 86 Myanmar, 40 Filistin, 10 Somali, 5 Gürcistan, 9 Afganistan, 5 Eritre ve 6 Pakistan uyruklu olmak üzere toplam 161 şahıs yakalandı.

Ayrıca Suriye sınırında da Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçen 2 Türk ve 2 Suriye uyruklu olmak üzere toplam 4 şahıs ele geçirildi. Yakalanan şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel