Trabzon Vali'sini tehdit etti!

Trabzon’da bir kişi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca yardım talebinin reddedilmesi üzerine polis imdat telefonunu arayarak valiyi öldürmekle tehdit etti.Edinilen bilgiye göre, Trabzon Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na birkaç kez yardım ta

Trabzon Vali'sini tehdit etti!

Trabzon’da bir kişi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca yardım talebinin reddedilmesi üzerine polis imdat telefonunu arayarak valiyi öldürmekle tehdit etti.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na birkaç kez yardım talebinde bulunan ancak bu talepleri reddedilen Turgut Ö. (45) 155 polis imdat telefonunu arayarak, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ı öldüreceğini söyledi. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri kısa sürede Turgut Ö.’yü yakalayarak gözaltına alırken, şahsın psikolojik rahatsızlığı bulunduğu öğrenildi.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili Turgut Ö.’nün, polis nezaretinde Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tedavi edilmek üzere gözetim altında tutulması yönünde karar verirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler