Trabzon valisine ziyaret

Haber61 - Haber Merkezi - Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Erdal Zorba’yı makamında kabul etti. Ziyarette Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ile Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu İl

Trabzon valisine ziyaret
Haber61 - Haber Merkezi - Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Erdal Zorba’yı makamında kabul etti. Ziyarette Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ile Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilcisi Akın Çelik de hazır bulundu.  Trabzon’un spor kenti olduğuna vurgu yapan Vali Öz, “Trabzon, spor altyapısı oturmuş ve gelişmiş bir şehirdir. Hem lisanslı hem de amatör olarak sporcu sayısı yüksek bir il. Gençlik merkezleriyle ve okul sporlarıyla iyi bir seviyede olan Trabzon’u bu anlamda çok şanslı görüyorum. 
 
Oturmuş bir yapı var. Dolayısıyla bu güçlü altyapı ve spor şehri kimliği ile Trabzon aslında hem yeni sporcuların yetişmesi, hem de federasyonun amacı doğrultusunda herkesin spor yapması için gerekli zemin var. Bu avantajı iyi kullanmalıyız. Sağlık için sporu geliştirerek bunu bütün kitlelere yaymalıyız” dedi.
 
 Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Erdal Zorba da, federasyon olarak 
amaçlarının 3’ten 93’e herkese spor yaptırmak olduğunu ifade ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Öz’e geniş bilgi verdi. Vali Öz, ziyaretin anısına Federasyon Başkanı Zorba’ya gümüş telkari işlemeli fincan takımı hediye ederken, Zorba’ da Vali Öz’e plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel