Trabzon Valisi'nden şehit yorumu

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Hakkari'de şehit edilen 8 askerimizin ardından Trabzon'a da düşen şehit ateşinin yüreklerini kor gibi yakmaya devam ettiğini söyledi.Vali Recep Kızılcık, terörün hiçbir zaman istediğini alamayacağını ve bu ülke evlatları

Trabzon Valisi'nden şehit yorumu

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Hakkari'de şehit edilen 8 askerimizin ardından Trabzon'a da düşen şehit ateşinin yüreklerini kor gibi yakmaya devam ettiğini söyledi.

Vali Recep Kızılcık, terörün hiçbir zaman istediğini alamayacağını ve bu ülke evlatlarının hiçbir zaman PKK'ya boyun eğmeyeceğini ifade etti.

Kızılcık, konuya ilişkin yaptığı kısa değerlendirmede, "Ben de orada olsam ben de canımı seve seve verirdim. Bu memleket hiçbir zaman bunlara boyun eğmeyecek. Şehitlerin ailelerine başsağlığı diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel