Trabzon Valisi kömüre el koydu!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü, Fakir Fukara Fonundan (FAK-FUN-FON) Trabzon’a gelen kömür yardımlarına Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık el koydu.FAK-FUN-FON tarafından ülke çapındaki yardıma muhtaç insanlara dağıtılan Trabzon’daki kömür

Trabzon Valisi kömüre el koydu!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü, Fakir Fukara Fonundan (FAK-FUN-FON) Trabzon’a gelen kömür yardımlarına Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık el koydu.

FAK-FUN-FON tarafından ülke çapındaki yardıma muhtaç insanlara dağıtılan Trabzon’daki kömür yardımını Vali Kızılcık kalitesiz olması nedeniyle hava kirliliğine yol açtığı için durdurma kararı aldı.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, dağıtılan kömürlerin kalitesiz ve hava kirliliğine yol açtığını söyleyerek, kömür dağıtımlarını durduğunu ve hava kirliliğine yol açmayan daha kaliteli bir kaynak bulunması için araştırmalarının devam ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel