Trabzon Valisi fakülteyi inceledi

Vali Abdil Celil Öz, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesinde incelemelerde bulundu.Sürmene Kaymakamı Şevket Atlı, Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Seyhan'ın da eşlik ettiği incelemelerde konuşan Vali Öz,

Trabzon Valisi fakülteyi inceledi

Vali Abdil Celil Öz, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesinde incelemelerde bulundu.

Sürmene Kaymakamı Şevket Atlı, Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Seyhan'ın da eşlik ettiği incelemelerde konuşan Vali Öz, Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesinin Türkiye'de en iyi eğitim veren fakültelerden birisi olduğunu belirtti.

Öz, fakülte bünyesinde geleceğin denizcilerinin yetiştirilmesinde önemli bir araç olan Simülasyon Merkezi'nin de kurulduğuna dikkati çekerek, "Özellikle içerisinde bulunan simülasyon ünitesinde öğrencilerimiz uygulamalı olarak teoriyi pratikle birleştirerek, geleceğin denizcileri olma yolunda hızla ilerliyorlar. Bu fakültemizin yapımında ve simülasyon merkezinin oluşturulmasında ve güncellenmesinde bölge hayırseverlerimizin çok büyük katkıları vardır. Onlara da bu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesinin bölgede güzel işler yaptığını da vurgulayan Öz, fakültenin bölgenin kalkınmasına da önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

Prof. Dr. Seyhan da fakültede yapılan çalışmalar hakkında Vali Öz'e bilgilendirmede bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler