Trabzon Vali'si çevrecilerle bir arada

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Ercan Tıraş ve Uluslararası Karadeniz Günü etkinliklerine katılan heyet ile yemekte bir araya geldi. Kızılcık, burada yaptığı konuşmada, Karadeniz'in kirletilmemesi yönündeki tüm çalış

Trabzon Vali'si çevrecilerle bir arada

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Ercan Tıraş ve Uluslararası Karadeniz Günü etkinliklerine katılan heyet ile yemekte bir araya geldi. 

Kızılcık, burada yaptığı konuşmada, Karadeniz'in kirletilmemesi yönündeki tüm çalışmaları desteklediklerini belirterek, ''Bu yönde atılan her adımı önemsiyoruz. Şehrimizde bu çerçevede düzenlenen Çevre Günü etkinliklerini çok anlamlı buluyoruz. Bu etkinliğin Karadeniz'i ve çevresini dünyada örnek bir noktaya taşıyacağına inanıyorum'' dedi. 
 
Konuşmaların ardından Kızılcık, günün anısına Müsteşar Tıraş'a Trabzon yapımı gümüş kaplamalı fincan takımı hediye etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel