Trabzon Valisi, Başkonsolosu kabul etti

Kızılcık, kabulde yaptığı konuşmada, geçtiğimiz günlerde Gürcistan'da demokratik bir seçim yapıldığını belirterek, ''Seçim sonuçları ümit ediyorum hem Gürcistan hem de bölge için hayırlara vesile olur'' dedi.Başkonsolosun Trabzon'da kısa bir süre görev ya

Trabzon Valisi, Başkonsolosu kabul etti

Kızılcık, kabulde yaptığı konuşmada, geçtiğimiz günlerde Gürcistan'da demokratik bir seçim yapıldığını belirterek, ''Seçim sonuçları ümit ediyorum hem Gürcistan hem de bölge için hayırlara vesile olur'' dedi.

Başkonsolosun Trabzon'da kısa bir süre görev yaptığını vurgulayan Kızılcık, kısa süre içinde Asashvili ile önemli projelere imza attıklarını ifade etti.

Asashvili ise Trabzon'un kendisi için çok büyük bir deneyim olduğunu belirterek, ''Trabzon'da görev yaptığım 4 ay içinde çok güzel ve sıcak bir şehirle karşılaştım. Görev sürem huzurlu bir şekilde geçti'' diye konuştu.

Asashvili, Gürcistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu görevine atandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler