Trabzon valiliğinde uyuşturucu buluşması

Geleceğimizin Teminatı Olan Gençlerimizin Uyuşturucuya Bulaşmamaları Ve Bulaşanların Da En Kısa Zamanda Kurtulması İçin Hep Birlikte Seferberlik Başlatmalıyız İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı Trabzon Valisi Abdil Celil Öz Başkanlığında Gerçekl

Trabzon valiliğinde uyuşturucu buluşması
Geleceğimizin Teminatı Olan Gençlerimizin Uyuşturucuya Bulaşmamaları Ve Bulaşanların Da En Kısa Zamanda Kurtulması İçin Hep Birlikte Seferberlik Başlatmalıyız
 
İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı Trabzon Valisi Abdil Celil Öz Başkanlığında Gerçekleştirildi
 
Uyuşturucu ile mücadele kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda bir değerlendirme yapan Vali Öz, “Uyuşturucu ile mücadele konusunda kanun ve mevzuatın bizlere yüklediği görevler doğrultusunda eğitimden tedaviye, denetimden bilinçlendirmeye kadar bir dizi faaliyetimiz var.
 
Bu konuda yapılan üs düzey çalışmalar ve başbakanlık genelgesi doğrultusunda yüksek kurulumuzu oluşturduk. Bu kapsamda yine ulusal uyuşturucuyla mücadele strateji belgesi ve bu belge kapsamında da oluşturulan uyuşturucu ile mücadele eylem planımız var.
 
İl uyuşturucu koordinasyon kurullarının çalışma usul ve esasları yeniden düzenlendi. Kurumsal kapasitemiz, katılımcı kurullarımız, faaliyet alanları ve eylem planlarımız genişletilerek, çeşitlendirilerek yeni bir hamle başlatıldı.
 
İlimizdeki uyuşturucuyla mücadelede hazırladığımız eylem planının uygulamasına yönelik aksiyon planı hazırlığı tamamlandı. Aksiyon planının içersinde eğitim, bilinçlendirme, denetim, uyuşturucuya ulaşılırlılığın engellenmesi gibi çalışmalar yer alıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel