Trabzon Valiliği 'Ayin' için toplandı

Trabzon'un Maçka ilçesine bağlı Sümela Manastırı'nda 15 Ağustos günü yapılacak ayin için çalışmalar son safhaya geldi. Konuyla ilgili Trabzon Vali Yardımcısı Aziz Mercan başkanlığında bir toplantı yapılırken, toplantıda alınması gereken kararlar masaya ya

Trabzon Valiliği 'Ayin' için toplandı

Trabzon'un Maçka ilçesine bağlı Sümela Manastırı'nda 15 Ağustos günü yapılacak ayin için çalışmalar son safhaya geldi. Konuyla ilgili Trabzon Vali Yardımcısı Aziz Mercan başkanlığında bir toplantı yapılırken, toplantıda alınması gereken kararlar masaya yatırıldı.

Toplantı öncesi bir konuşma yapan Mercan, geçen yıl yapılan organizasyonun başarıyla gerçekleştiğini hatırlatarak, "Ağustos ayının 15'inde Sümela Ören yerinde gerçekleştirilecek dini etkinlikle ilgili olarak alınması gereken tedbirlerin planlanmasına yönelik çalışma arkadaşlarımızla başta güvenlik birimlerimizin amirleri olmak üzere konuyla ilgili tüm kurumların temsilcileri toplanmış bulunuyoruz. Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonu başarı ile tamamlamıştık. Bu yılda yine kurumlarının ciddi hassas koordinasyonu içinde bakanlığımızın da tavsiye ve önerileri ile bu yılki organizasyonu da başarıyla tamamlamak düşüncesi ve kararlılığındayız. Bu konuda her şeyden önce çalışma arkadaşlarımıza güvenlik kuvvetlerimize ve ilgili arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz. Bu etkinliğin hem ülkemize hem dünyaya geçen yıl çok güzel bir mesaj verdiğini gördük. Bu yıl yine aynı şekilde buradan yine güçlü bir dostluk ve kültürel kaynaşma mesajı verileceğini düşünüyoruz. Yine aynı amaçla bir sonuca ulaşılacaktır" diye konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel