Trabzon Vali Yardımcısı'na görev

Trabzon Vali Yardımcısı Mahmut Halal İçişleri Bakanlığı tarafından, Kilis'te Suriyeli sığınmacılar için kurulan konteyner kente geçici olarak görevlendirdi.Görevlendirmenin 1 ay süreyle sınırlı olduğu bildirildi. Mahmut Halal Kilis Vali Yardımcısı Ahmet K

Trabzon Vali Yardımcısı'na görev

Trabzon Vali Yardımcısı Mahmut Halal İçişleri Bakanlığı tarafından, Kilis'te Suriyeli sığınmacılar için kurulan konteyner kente geçici olarak görevlendirdi.

Görevlendirmenin 1 ay süreyle sınırlı olduğu bildirildi. Mahmut Halal Kilis Vali Yardımcısı Ahmet Karatepe ve Kahramanmaraş'ın Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun ile konteyner kentten sorumlu olarak görev yapacak.

Daha önce Kilis Valisi ve yardımcılarının ilgilendiği konteyner kentle ilgili faaliyetlerin sağlıklı yürütülebilmesi için hükümet tarafından böyle bir karar alındığı bildirildi. Kilis'teki konteyner kente yerleştirilen Suriyeli sayısının 9 bin 175 kişiye ulaştığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler