Trabzon uyuşturucu'da kaçıncı sırada

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Kaçaklık ve Uyuşturucu suçlarında kaçıncı sırada yer alıyor. Son dönemlerde bazı kaynakların sürekli olarak Trabzon’un birinci sırada yer aldığını ifade etmesi üzerine araştırma yaparak siz değerli okurlarımıza doğru bilg

Trabzon uyuşturucu'da kaçıncı sırada

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Kaçaklık ve Uyuşturucu suçlarında kaçıncı sırada yer alıyor. Son dönemlerde bazı kaynakların sürekli olarak Trabzon’un birinci sırada yer aldığını ifade etmesi üzerine araştırma yaparak siz değerli okurlarımıza doğru bilgi aktarılmasını istedik.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi’nin bir süre önce yayınladığı rapora Haber61’den Şükrü Üçüncü ulaştı. Trabzon uyuşturucu konusunda 81 il içerisinde ilk 20’de yer almadığı resmi verilere yansıdı. Öte yandan kaçakçılık suçlarında da Trabzon diğer illere göre ilk 30’da bile yer alamadığı rapordaki ifadelerde yer aldı.

Haber61 ulaştığı Rapora Göre;

Trabzon’da bir yılda uyuşturucudan işlem gören kişi sayısı 301 olduğu öğrenildi. 150 kişi ise madde yakalattığı gerekçesi ile işlem yapıldı.                       

Mali suçlarda Trabzon’da 54 suça KOM şube ekipleri müdahale etti.

Kaçak Sigara ele geçirilen miktar sayısı 239 bin paket olurken Türkiye sıralamasında Trabzon ilk 50’de yer alıyor

Akaryakıt kaçakçılığında bölgemizde 147 olay meydana gelirken ilk 30’da yer alıyor.

Organize suç örgütü suçundan Trabzon’da 1 operasyon düzenlenirken bu suçta da Trabzon ilk 25’de yer alıyor.

Diğer kaçakçılık faaliyetlerinin toplamı ise 147 olduğu raporda yer aldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler