Trabzon Ülkü-Tek yeniden faaliyete geçti

Ülkü-Tek Trabzon Şubesinin açılış münasebetiyle davet verildi.Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği (ÜLKÜ-TEK) Trabzon Şubesi, 33 yıl aradan sonra  17 Kasım 2013 tarihinde yapılan görkemli bir açılış töreni ile yeniden hizmete başlamış ve derneğin kurucu başkan

Trabzon Ülkü-Tek yeniden faaliyete geçti

Ülkü-Tek Trabzon Şubesinin açılış münasebetiyle davet verildi.

Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği (ÜLKÜ-TEK) Trabzon Şubesi, 33 yıl aradan sonra  17 Kasım 2013 tarihinde yapılan görkemli bir açılış töreni ile yeniden hizmete başlamış ve derneğin kurucu başkanlığını İbrahim Sağlam üstlenmişti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Verilen davete MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, MHP Trabzon Merkez İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, MHP Trabzon Büyükşehir Beldiye Başkan Adayı Hüseyin Örs, MHP Trabzon Büyükşehir Merkez Anakent Ortahisar Belediye Başkan Adayı Osman Abanoz, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Coşkun Dilber, Ülkü Ocakları Trabzon Şube başkanı Vursay Altaş,  ilçe belediye başkan adayları, siyasiler, bürokratlar, basın mensupları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel