Trabzon ülkemizin en huzurlu kenti

 Türk Polis Teşkilatı’nın 168. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Trabzon’da bir kokteyl düzenlendi.  Kokteyle Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Garnizon Komutanı Albay İlhami İlhami Ulu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Ertan Yava

Trabzon ülkemizin en huzurlu kenti

 

Türk Polis Teşkilatı’nın 168. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Trabzon’da bir kokteyl düzenlendi. 
 
Kokteyle Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Garnizon Komutanı Albay İlhami İlhami Ulu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Belediye Başkan Vekili Fahrettin Aksoy, şehit ve gazi dernekleri yöneticileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda emniyet mensubu katıldı.
 
Kokteylde konuşan Vali Kızılcık, devletlerin tarihinin güvenlik ve özgürlük dengesinin sağlanma tarihi olarak da açıklanabileceğini belirterek, “Özgürlüğün sağlanabilmesinin teminatı güvenliğin tesis edilmesidir. Türk milletinin 168 yıldır can, mal ve ırz güvenliğinin sağlanması, ekonomik kalkınmanın gerçekleştirilmesi doğuştan hak ettiğimiz temel hak ve hürriyetlerin kullanılması için güvenlik teşkilatlarımız 24 saat esasına göre görev yapmaktadır” dedi.
 
İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ise Trabzon’da asayiş olaylarının giderek azaldığına işaret ederek “Trabzon polisi olarak önleyicici polislik hizmetleri başta olmak üzere sürekli olarak geliştirilen başarılı operasyonlar sayesinde Trabzon ülkemizin en huzurlu kentlerinden biri haline gelmiştir” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları ile birlikte emniyet personeli arasında düzenlenen yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi. Yarışmalarda dereceye giren birincilere ödülleri Vali Kızılcık tarafından verildi. Daha sonra Türk Polis Teşkilatı’nın gurur yılı olan 168. Yıl dönümü nedeniyle hazırlanan pasta Vali Kızılcık ve beraberindekiler tarafından kesilerek katılımcılara ikram edildi. Kokteyl havai fişek gösterileriyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel