Trabzon uçağında bomba!

İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanından Trabzon’a gelecek olan 20.25 Pegasus uçağına bomba ihbarı yapıldı. Uçak güvenlik açısından boşaltı ve yolcular beklemeye alındı.22.00- Alınan bilgiye göre biraz önce Sabiha Gökçen Havalimanında "uçakta aramanın tamamla

Trabzon uçağında bomba!

İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanından Trabzon’a gelecek olan 20.25 Pegasus uçağına bomba ihbarı yapıldı. Uçak güvenlik açısından boşaltı ve yolcular beklemeye alındı.

22.00- Alınan bilgiye göre biraz önce Sabiha Gökçen Havalimanında "uçakta aramanın tamamlandığı ve birazdan Trabzon'a gelecek yolcuların tekrar uçağa alınacağı" anonsu yapıldı.

22.26- Sabiha Gökçen havalimanında polis tarafından yapılan açıklamada "İstanbul- Trabzon uçağında aramanın hala sürdüğü ve yolcuların Pegasus'a ait başka bir uçakla Trabzon'a gönderilecekleri bilgisi verildi. Yolcuların ise şu an hala Sabiha Gökçen Havaalanında bekletildikleri öğrenildi.

22.55- Sabiha Gökçen Havalimanındaki Trabzon yolcuları tekrar kontrolden geçerek başka bir Pegasus uçağına alınıyor. Sonrasında da uçuş gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel