Trabzon U20 için sabırsızlanıyor

Türkiye'nin 7 şehrinde 21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası öncesinde açıklamalarda bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, “Bütün Trabzonlular olarak heyecanlıyız. Herkesin bildiği gibi Trabzon ülkemizde ve dünyada futbolu

Trabzon U20 için sabırsızlanıyor
Türkiye'nin 7 şehrinde 21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası öncesinde açıklamalarda bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, “Bütün Trabzonlular olarak heyecanlıyız. Herkesin bildiği gibi Trabzon ülkemizde ve dünyada futbolun başkenti olan şehirlerden biridir. Trabzon’da yaşayan 7 den 70’e herkes sporun ve futbolun sevdalısıdır. FİFA tarafından düzenlenen büyükler kategorisinden sonra ikinci büyük organizasyonlarından birisi olan U20 Dünya Futbol turnuvasının ülkemizde yapılıyor olması bizleri oldukça memnun etmektedir. Bu büyük organizasyonda Trabzon’un da bulunması ve Trabzon’da yarı finalin oynanacak olması bütün Trabzon halkı için çok sevindirici, çok mutluluk verici bir olaydır” dedi.
 
Kolombiya Milli Takımı'nı heyecan ve sevinçle karşıladıklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Folklorumuzla, horonumuzla, yaşlımızla ve gencimizle hep birlikte karşıladık. İnsan sevgisi ve uygarlığın yaşandığı Trabzon’umuzda nasıl bir anlayışın olacağını nasıl bir fair-play ruhunun yaşanacağını herkese göstermiş olduk. Barış ve kardeşlik içderisinde hiçbir sorun yaşamadan tüm takımlara karşı en iyi misafirperverliğimizi sergileyeceğimizi herkese söylemek isterim. Bu vesile ile tüm futbol sevdalılarını şehrimize davet ederken turnuvada mücadele edecek takımlara ve özellikle milli takımımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel