Trabzon turizminin sorunları masaya yatırıldı

Trabzon’a gelen yerli ve yabancı turistlerin karşılaştıkları sorunların çözümüne ilişkin olarak Trabzon Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin başkanlığında bir toplantı yapıldı.Valilikte yapılan toplantıya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ticaret ve

Trabzon turizminin sorunları masaya yatırıldı

Trabzon’a gelen yerli ve yabancı turistlerin karşılaştıkları sorunların çözümüne ilişkin olarak Trabzon Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin başkanlığında bir toplantı yapıldı.

Valilikte yapılan toplantıya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ticaret ve Sanayi Odası, Lokantacılar Odası, Şoförler Odası, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Maçka Esnaf Odaları, Uzungöl Turizmciler Derneği, belediyeler, TÜRSAB yetkilileri ve Zabıta Müdürlüğü görevlileri katıldı. Toplantıya ilişkin bir değerlendirme yapan Vali yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, “Trabzon’da turizm çok önemli bir sektör. Gelecekte bunun önemi daha da artacak. Bu yüzden ilgili paydaşlarla bir araya gelerek turistlerin her türlü rahatı için elbirliği ile çalışmalar yürütüyoruz. Hizmet alımından işyerlerinin temizliğine, davranış biçimlerinden fiyat tarifesine kadar birçok alanda denetimler yapacağız. İlimize gelen misafirlerimizin mağdur olmasını istemiyoruz. Bu yüzden ilgili kurumlarımız aracılığı ile denetimler ve bilgilendirmeler yapacağız. Trabzon’da çok düzgün ve kalıcı bir turizm istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel