Trabzon TRT'ye üst geçit engelli

Haber61 – Haber Merkez – Karayolları Bölge Müdürlüğünün Trabzon’da yapmış olduğu üst geçitler her zaman kentte gündem oluyor. Bölge Müdürlüğü yine gündem yaratacak bir üst geçit krizine imza atmak üzere. Trabzon’un Akçaabat İlçesi Söğütlü Mevkiinde üst ge

Trabzon TRT'ye üst geçit engelli

Haber61 – Haber Merkez – Karayolları Bölge Müdürlüğünün Trabzon’da yapmış olduğu üst geçitler her zaman kentte gündem oluyor. Bölge Müdürlüğü yine gündem yaratacak bir üst geçit krizine imza atmak üzere. Trabzon’un Akçaabat İlçesi Söğütlü Mevkiinde üst geçit çalışması yapan Karayolları bu seferde yaşam mahalleri dışına üst geçit yaparak skandala imza atıyor. Toplu Taşıma bekleme alanına 300 metre uzağa yapılması planlanan üst geçit’e en yakın bina ise 200 metre uzaklıkta.

TRT, Trabzon stüdyoları önünde yapılması planlanan üst geçidin proje mimarları bölgede hiç araştırma yaptı mı bilinmez ama bu durumda cevrede yaşayan vatandaşları da rahatsız ediyor. Yaya geçidinin bulunduğu bölgeden de uzak olan üst geçitten geçmek isteyen vatandaşlar karşıya geçmek için iyi efor harcayacağı ise şimdiden gözüküyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler