Trabzon TRT'de paralel gerginlik!

Trabzon TRT Bölge Müdürlüğü son dönemlerde paralel yapılanma ile ilgili gündeme gelmeye başladı. Bir süre önce ulusal gazetede gündem olan TRT'nin Trabzon Bölge Müdürü aleyhinde çıkan haberlerde paralel yapılanma ile alakası olduğu ve cemaate yakınlığı va

Trabzon TRT'de paralel gerginlik!
Trabzon TRT Bölge Müdürlüğü son dönemlerde paralel yapılanma ile ilgili gündeme gelmeye başladı. Bir süre önce ulusal gazetede gündem olan TRT'nin Trabzon Bölge Müdürü aleyhinde çıkan haberlerde paralel yapılanma ile alakası olduğu ve cemaate yakınlığı var söylemleri her geçen gün ivme kazanırken bu duruma Bölge müdürünün etrafındakilere alakam yok dediği öğrenildi. 
 
Bölge Müdürü Hüseyin Kantarcı, " Üzerime atılmak istenen paralel yapı ile benim alakam yok. Ben 28 yıllık devlet adamıyım ve bana ne görev verilmişse ben onları yapmış biriyim. Hepsini de iyi bir şekilde yapmış bir ismim. İsnaf edilen suçlama gerçek dışıdır. Görevimi hukuk ve kanunlar çerçevesinde yaptım. Aleyhime yapılan ifadeleri kabul etmiyorum."dedi. 
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Paralel yapı ile alakalı TRT'ye özel olarak soruşturma izni verdiği de öğrenildi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler