Trabzon trafiğine Ramazan ayarı!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Ramazan ayının iftar saatlerinde vatandaşların rahat ulaşımı için belirli noktalarda akışı sağlamak için ekstra tedbirler alacaklarını belirterek, “Ramazan'a Trabzon’da güzel bir şekilde başlayıp güzel bir şekilde tamamlayıp

Trabzon trafiğine Ramazan ayarı!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Ramazan ayının iftar saatlerinde vatandaşların rahat ulaşımı için belirli noktalarda akışı sağlamak için ekstra tedbirler alacaklarını belirterek, “Ramazan'a Trabzon’da güzel bir şekilde başlayıp güzel bir şekilde tamamlayıp Ramazan bayramımıza da güzelliklerle çıkmayı ümit ediyoruz” dedi. 

Ramazan ayı için Trabzon'da gerek asayiş gerekse trafik konusunda emniyet güçlerinin yoğun bir çalışma sürdürdüğünü dile getiren Vali Öz, “Özellikle son günlerde yoğun bir uygulama yapıyoruz. Ancak vatandaşlarımızın Ramazan ayında Ramazan'ın anlamına uygun bir şekilde sabırlı ve birbirine saygılı olması çok önemli.

Bütün problemler mutlaka o şekilde çözülecektir ancak biz özellikle o saatlerde vatandaşlarımızın daha rahat ulaşımı için özellikle belirli kavşaklarda belirli ışıklarda akışı sağlamak üzere ekstra tedbirler mutlaka alacağız. Ancak vatandaşlarımızın gerek normal hayat döneminde ve özellikle birbirimize karşı daha sabırlı ve daha saygılı olmamız gerekiyor.

Ramazan döneminde mutlaka bu acelecilikten kaçınmalarını ve iftar saatlerinin son dakikasına kadar trafik sıkışıklığını da dikkate alarak geç kalmamalarını da özellikle rica ediyoruz. Çünkü artık ramazanda bildiğimiz gibi iftar saatleri saat 8’den sonraki döneme kalıyor ki hem iş yerleri için hem kamu kurumları için hem de mesai için belli yoğunluğun sonlandığı dönemler.

Dolayısıyla vatandaşlarımızın bu sıkıntıya düşmemesi için öncelikle zamanında yerlerinde olmalarını ve herhangi bir durumda da birbirlerine sabır ve saygıyla davranmalarını özellikle rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler