Trabzon taziye için belediyeye akın etti

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu makamında taziyeleri kabul ediyor. Başkan Gümrükçüoğlu’na sabır dilemek ve acısını paylaşmak isteyen vatandaşlar belediyeye akın etti.Ağabeyi İbrahim Gümrükçüoğlu'nu İzmit’in Kartepe İlçesi, Büyükderbe

Trabzon taziye için belediyeye akın etti

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu makamında taziyeleri kabul ediyor. Başkan Gümrükçüoğlu’na sabır dilemek ve acısını paylaşmak isteyen vatandaşlar belediyeye akın etti.

Ağabeyi İbrahim Gümrükçüoğlu'nu İzmit’in Kartepe İlçesi, Büyükderbent Beldesi Hikmetiye Köyü'ndeki aile kabristanlığına defnettikten sonra pazartesi günü şehre dönen Gümrükçüoğlu’nu ziyaret edenler arasında AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve Yönetimi, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve Yönetimi, AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş ve Yönetimi , AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu ve Yönetimi, CHP İl Başkanı Yavuz Karan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya, AK Parti ve CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, Rize Valisi Nurullah Çakır, KTÜ Rektörü Süleyman Baykal ve Yardımcıları, Trabzon Şoförler Odası Başkanı Turan Altuntaş ve Yönetimi, MÜSİAD İl Başkanı Hanefi Mahitapoğlu ve  Yönetimi, Mühendis ve Mimarlar Oda Başkanları, Trabzonspor takımı adına Kaleci Onur Recep Kıvrak, Trabzonspor Taraftar Grupları, Basın Yayın Kurumu Temsilcileri, STÖ temsilciler ve çok sayıda vatandaş bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel