"Trabzon tarihteki gibi olmalı"

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un tarihte olduğu gibi lojistik merkez olması gerektiğini belirtti. Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, bölgenin gelişmesinde ve kalkınmasında küçük ve orta ölçekli sanayi yatırımlarının önemli oldu

"Trabzon tarihteki gibi olmalı"

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un tarihte olduğu gibi lojistik merkez olması gerektiğini belirtti.

Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, bölgenin gelişmesinde ve kalkınmasında küçük ve orta ölçekli sanayi yatırımlarının önemli olduğunu belirterek, ellerindeki imkanlar ölçüsünde girişimcilere destek verme gayreti içerisinde olduklarını kaydetti.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (TÜMSİAD) düzenlediği ve TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert'in de katıldığı toplantıda konuşan Gümrükçüoğlu, Trabzon'un kalkınması ve gelişmesi için önemli hedeflerinin olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"En büyük hedeflerimizden biri tabii ve doğal güzellikleri olan kentimizin bir turizm merkezinin olmasının sağlamaktır. Bir diğer en önemli hedefimizde tarihinde olduğu gibi Trabzon'un lojistik merkez olmasını sağlamaktır. Yüzyılın hayali demiryolu projesinin gerçekleştirilmesi için çalışmalar ve girişimler sürüyor. Gümrük giriş kapısı, limanı, hava limanı ve gelişmiş karayolu ağı ile birlikte demiryolunu de gerçekleştirebilecek olursak lojistik merkez olma yönünde en büyük adımları atmış olacağız. Ayrıca bölgemizde küçük ve orta ölçekli sanayi yatırımlarını daha da artırmak için siz değerli iş adamlarımıza ve girişimcilerimize de büyük görevler düşüyor. Belediye olarak elimizden gelen desteği verme gayreti içerisindeyiz. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler