Trabzon sokaklarında en fazla neler satılıyor?

 Trabzon’un Meydan bölgesi kentin en yoğun bölgesidir. Uzunsokak, Kunduracılar caddesi ve Semerciler yokuşunda müthiş bir insan sirkülasyonu vardır. Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine binlerce kişi bu üç caddeyi arşınlar. Meydan bölgesinde onlarca d

Trabzon sokaklarında en fazla neler satılıyor?

 

Trabzon’un Meydan bölgesi kentin en yoğun bölgesidir. Uzunsokak, Kunduracılar caddesi ve Semerciler yokuşunda müthiş bir insan sirkülasyonu vardır. Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine binlerce kişi bu üç caddeyi arşınlar. Meydan bölgesinde onlarca değil yüzlerce yeme içme mekanı ve simit satıcısı vardır.
 
Geçenlerde İstanbul’dan gelen bir araştırma ekibi, kentin göbeğinde ‘en fazla ne satılıyor, insanlar en fazla ne satın alıyor’ şeklinde bir anket yapmış.
 
Anket sonucu, hemen herkesin tahmin ettiği şekilde çıkmış.
 
Trabzon’da en fazla ‘simit ve tavuk dürüm’ satılıyormuş!
 
‘Simit ve tavuk dürüm’ satışları toplam alışverişin yüzde 60’ını oluşturuyormuş.
 
Yani, kent merkezinde alışveriş yapanların yüzde 60’ı simit ve tavuk dürüm satın alıyormuş. Yüzde 40’ı da giyecek, beyaz eşya vs. alıyormuş.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel