Trabzon şok başvuru banka bizi dolandırdı!

Haber61.Net – Haber Merkezi – Trabzon’un Akçaabat ilçesinde özel bir banka öyle bir olaya imza attı ki dünyada eşi benzeri görülmeyecek cinstendi.İlçede yaşayan Ş.B (38) bir sabah postacı tarafından kendisine bir zarf teslim edildi. Zarf özel bir bankadan

Trabzon şok başvuru banka bizi dolandırdı!

Haber61.Net – Haber Merkezi – Trabzon’un Akçaabat ilçesinde özel bir banka öyle bir olaya imza attı ki dünyada eşi benzeri görülmeyecek cinstendi.

İlçede yaşayan Ş.B (38) bir sabah postacı tarafından kendisine bir zarf teslim edildi. Zarf özel bir bankadan geliyordu. İçinden bir adet kredi kartı çıktı.

Ş.B, kredi kartını görünce şok oldu. Şaşırmasının nedeni ise o bankadan hiç hesap açmamış olmasıydı. Bankanın Akçaabat şubesine giden Ş.B, yetkililere “Benim bu bankadan hiç hesabim yok bu kart bana nasıl geldi?” şeklinde soru sordu.

Banka yetkilileri Ş.B’ye gönderilen kartı kontrol ettiklerinde kartın hesabının A.İ.B’ye  (49) ait olduğunu öğrendi. Ş.B, yetkililere “ben hesabın sahibini de tanımıyorum” demesi üzerine banka yetkililerinden “bu kartı genel merkez gönderdi bizim yapa bileceğimiz bir durum yok” cevabını aldı. Bu durum üzerine Ş.B, A.İ.B’ye ulaşarak ilçe emniyet müdürlüğüne giderek şikayetçi oldular.

Burada polislere ifade veren Ş.B, banka hakkında şikayetçi oldu. A.İ.B’de banka hakkında şikayetçi olunca özel banka hakkında müşterilerini dolandırmaktan işlem başlattı.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel