Trabzon Şoförler Odası seçiminde olay!

Trabzon Şoförler ,Otomobilciler, Minibüsçüler ve Otobüsçüler Esnaf Odasında seçimi bitiminden sonra salonda arbede çıktı. İki taraf biribirne girerken Divan Başkanı Metin Kara anons ile olayı yatıştırmaya çalışasada başarılı olamadı. Kavga salon dışına ta

Trabzon Şoförler Odası seçiminde olay!

Trabzon Şoförler ,Otomobilciler, Minibüsçüler ve Otobüsçüler Esnaf Odasında seçimi bitiminden sonra salonda arbede çıktı. 

İki taraf biribirne girerken Divan Başkanı Metin Kara anons ile olayı yatıştırmaya çalışasada başarılı olamadı. Kavga salon dışına taştı.

Trabzon Şoförler ,Otomobilciler, Minibüsçüler ve Otobüsçüler Esnaf Odası seçimlerinde sonuçlar açıklandıktan sonra arbede çıktı. Divan Başkanı Metin Kara teşekkür konuşması için seçimleri kazanan Turan Altuntaş'ı konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet etti. Seçimi kazanan Altuntaş salon içine indikten sonra kendisini tebrik etmek isteyenüyeler ile tokalaştı. Ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Altuntaş konuşmasına başlamadan olaylar çıktı. 

Divan Başkanı Metin Kara'nın resmi sonuçları açıklamasının ardından  karşı tribünlerinde oturan iki adayın taraftarları önce birbirlerine sözlü sataştı sonra Turan Altuntaş'ın bulunduğu tribünde yer alan şahıslar sahanın içerisine atlayarak karşı tribünde bulunan diğer aday İSmail Kitapçı'nın taraftarlarının üzerilerine yürüdüler. Dİğer tarafında karşılık vermesi üzerin 19 Mayıs Kapalı spor salonun içi bir anda karıştı. İki taraftanda olay yatıştırmak isteyenlerin yanı sıra güvenlik güçleride olayı yatıştırmak için çaba harcadı.

SALON İÇİNDEN SONRA DIŞINDADA ARBEDE DEVAM ETTİ

Güvenliğin zamnında ve  yerinde müdahalesi ile olaylar büyümezken bu kez taraflar salonun dışında birbirlerine girdiler. Uzun süreli yaşanan arbedenin ardından güvenlik güçleri tarafların arasına barikat kurark iki tarafın birbirine müdahalkesini engelledi. Salon dışındada zaman zaman bağrışmalar oldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler