Trabzon Soçi uçuşları başladı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (TTSO) yapılan yazılı açıklamada, uzun süredir üzerinde yoğunlaşılan Rusya Federasyonu'na Trabzon'dan havayolu ulaşımında sonuca ulaşıldığı belirtildi.Rusya'nın en büyük özel havayolu şirketi olan UTair'in, haftada iki

Trabzon Soçi uçuşları başladı


Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (TTSO) yapılan yazılı açıklamada, uzun süredir üzerinde yoğunlaşılan Rusya Federasyonu'na Trabzon'dan havayolu ulaşımında sonuca ulaşıldığı belirtildi.

Rusya'nın en büyük özel havayolu şirketi olan UTair'in, haftada iki gün Trabzon-Soçi arasında sefer başlattığına değinilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Uçuşlar pazar ve salı günleri Soçi'den saat 23.40'ta, Trabzon'dan ise yine aynı günlerde 23.50'de gerçekleştirilecek. Uçuşlar ekonomik ve business class olarak gerçekleştirilecek. Uçuş süresi ise 45 dakikadır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel