Trabzon sınır ötesi operasyon!

Türkiye'ye Sarp Sınır Kapısı'ndan giriş yapan bir tırdan çıkarılan iki koliyi taşıyanları izleyen güvenlik güçleri, Trabzon'da yaptıkları operasyonla kolilerdeki 15 kilo 310 gram uyuşturucu maddeyi ele geçirdi, 4 kişiyi gözaltına aldı. Doğu Karadeniz Gümr

Trabzon sınır ötesi operasyon!
Türkiye'ye Sarp Sınır Kapısı'ndan giriş yapan bir tırdan çıkarılan iki koliyi taşıyanları izleyen güvenlik güçleri, Trabzon'da yaptıkları operasyonla kolilerdeki 15 kilo 310 gram uyuşturucu maddeyi ele geçirdi, 4 kişiyi gözaltına aldı.
 
Doğu Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bir ihbarı değerlendiren Sarp Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü, Trabzon Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü, Artvin, Rize ve Trabzon Emniyet Müdürlüklerince yapılan ortak operasyonda, Azerbaycan'dan giriş yapan ve uyuşturucu madde olduğu tahmin edilen kolileri taşıyan tırın sürücüsü T.G. takibe alındı.
 
T.G'nin yanında bulunan H.A. ile tırdan çıkardığı kolileri yüklediği aracı da takibe alan ekipler, Trabzon'un Araklı ilçesinde durdurduğu araçtaki T.G. ile H.A'yı gözaltına aldı.
 
Kolilerin teslim edileceği M.K'nın yakalanması için başlatılan çalışma kapsamında, Trabzon Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğünden bir personel ile T.G, M.K. ile buluşmaya gitti. Kolilerin teslimi sırasında Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, M.K. ile aynı araçta bulunan M.İ'yi gözaltına aldı.
 
Ele geçirilen iki kolide yapılan incelemede, piyasa değeri 1 milyon 300 bin lira olan, sentetik kannabinoidlerin bir çeşidi ve kısa adı UR-144 olarak bilinen 15 kilo 310 gram uyuşturucu madde tespit edildi.
 
Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler