Trabzon Sanat Evi yeni valiye "Hoşgeldin" dedi

Trabzon’un önde gelen dinamiklerinden olan ve kültür-sanat alanında faaliyet gösteren derneklerin bir arada bulunduğu Trabzon Sanatevi Yürütme Kurulu üyeleri Trabzon valisi Abdil Celil Öz’ü ziyaret ettiler.Trabzon Sanatevi Derneği Başkanı Adnan Taç ve yür

Trabzon Sanat Evi yeni valiye "Hoşgeldin" dedi

Trabzon’un önde gelen dinamiklerinden olan ve kültür-sanat alanında faaliyet gösteren derneklerin bir arada bulunduğu Trabzon Sanatevi Yürütme Kurulu üyeleri Trabzon valisi Abdil Celil Öz’ü ziyaret ettiler.

Trabzon Sanatevi Derneği Başkanı Adnan Taç ve yürütme kurulu üyelerinin nezaket ziyaretinde bulunduğu Trabzon’un yeni valisi Abdil Celil Öz ile yapılan görüşmede Trabzon’un kültür-sanat alanındaki dinamizmi konuşuldu, sanatevi‘ni tanıtan ve genel durumunu anlatan bir dosya sunuldu, yapılanması ve işleyişi ile ilgili bilgi aktarıldı.
 
Sanatçılarla samimi bir ortamda geçen görüşmede Vali Öz; Trabzon’un kültür ve sanat alanında zengin bir altyapıya sahip olduğunu, kültürel ve sanatsal mirasın, özellikle el sanatlarının korunarak günümüze kadar taşınabilmesinden mutluluk duyduğunu belirtti. Trabzon Sanatev’nin platform anlayışı ile farklı sanat dallarını temsil eden derneklerle bir arada olmayı başarmış olmasının güzel ve güçlü bir dayanışma örneği olduğunu söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler