Trabzon sahili yok oluyor!

Son iki gündür etkili olan yağmur ve fırtına nedeniyle Trabzon Merkez Ortahisar İlçesine bağlı Beşirli, Yalı, Ayasofya sahil mevkiinde bulunan kanalizasyon hattını koruyan büzler dev dalgalara yenik düştü. Karadeniz açıklarında bekleyen kuru yük gemileri

Trabzon sahili yok oluyor!

Son iki gündür etkili olan yağmur ve fırtına nedeniyle Trabzon Merkez Ortahisar İlçesine bağlı Beşirli, Yalı, Ayasofya sahil mevkiinde bulunan kanalizasyon hattını koruyan büzler dev dalgalara yenik düştü. Karadeniz açıklarında bekleyen kuru yük gemileri ise dalgalarla boğuştu.

Hırçın Karadeniz’de dalga boyunun zaman zaman 2 metre kadar yükselmesi sonucu,  kanallarla birlikte kanalizasyon hattını denize sıfır seviyesinde buluştuğu yerde koruyan ve ağırlığı 200 kg geçen büzler dalgalara yenik düşerek bir metre kadar denize sürüklendi.

Trabzon Limanına yükünü boşaltmak için gelen gemiler açıkta demirlerken, onlarda dalgalarla boğuşmak zorunda kaldı. Tehlikeli anlarında yaşandığı gözlenen kuru yük gemilerinden şu ana kadar her hangi bir aciliyet gerektiren durum gözlenmedi.

ALEMCİLER SAHİLİ MAHVEDİYOR

Turizmle atağa geçmek için son yıllarda imajını güzelleştiren Trabzon alemcilerin vurdum duymaz tavırlarıyla adeta baltalanıyor. Trabzon merkez ganita mevkii yaya üst geçidi karşısında bulunan sahil kesiminde elektrik hatları içinden geçiren plastik borular kendini bilmez alemciler tarafından kopartılmış ve gelişi güzel öylece bırakılmış.  Soğuk geçen şu günlerde plastik boruları yakarak ısınan alemcilerden bir hayli şikayetçi olan  ve koşu bandında spor yapan vatandaşlar "burada sabahları ve akşamları spor yapıyoruz. Bu insanlar içki içip naralar atıyorlar. Devletin malına zarar vererek yakıyorlar. Bu güzel şehrimize yakışmıyor" diye konuştular.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel