Trabzon Sahil Güvenlik ders verdi!

Trabzon Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı  tarafından düzenli olarak yapılan denizde faaliyet gösteren su ürünleri yetiştiricilerinin sorunları ve çözüm önerileri bilgilendirme toplantısı bu yıl Trabzon Ticaret Borsası’nda gerçekleştirildi. Toplantıda mevzu

Trabzon Sahil Güvenlik ders verdi!

Trabzon Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı  tarafından düzenli olarak yapılan denizde faaliyet gösteren su ürünleri yetiştiricilerinin sorunları ve çözüm önerileri bilgilendirme toplantısı bu yıl Trabzon Ticaret Borsası’nda gerçekleştirildi. Toplantıda mevzuat ve hukuki sorunlar ele alındı.

Toplantıya Çevre İl Müdürlüğü, Gıda-Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, İl Özel İdare Müdürlüğü, Liman Başkanlığı, İç Su Ürünleri Yetiştiriciliği Birliği yetkililerinin yanı sıra Akçaabat Yelken Kulübü Yöneticisi ve balık üreticileri katıldı.

Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı’ndan   Üsteğmen Orhan Öğrenci, denizde balık çiftlikleri bulunan su ürünleri yetiştiricilerinin sorunları ve kontroller esnasında karşılaştıkları problemleri ele aldıklarını belirterek,  yetiştiricilerin özellikle koordinatla ilgili konulara çok dikkat etmelerini istedi.

Balık yetiştiricileri de, Sahil Güvenlik’in alanına giren konulardaki şikayet ve isteklerini yetkililere ilettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel