Trabzon rekor kıracak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, iftardan sonra sahur vaktine kadar vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. EYOF Parkı’nda yetim çocuklar için gerçekleştirilen iftar programının ardından merkez Ortahisar ilçesinin Ka

Trabzon rekor kıracak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, iftardan sonra sahur vaktine kadar vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 

EYOF Parkı’nda yetim çocuklar için gerçekleştirilen iftar programının ardından merkez Ortahisar ilçesinin Kalkınma ve 2 Nolu Bostancı mahallelerinde teşkilat mensupları ve vatandaşlarla buluşan Başkan Gümrükçüoğlu, 10 Ağustos’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Erdoğan’ın rekor oy ile Çankaya’ya çıkacağını söyledi.

TRABZON SANDIKTA REKOR KIRACAK

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’ın da hazır bulunduğu ziyaretlerde vatandaşların seçim süreci ile ilgili olarak sorularını yanıtlayan Başkan Gümrükçüoğlu, Başbakan Erdoğan’ın Trabzon’un tüm taleplerine ses verdiğini ifade ederken, “Sayın Başbakanımız, cumhurbaşkanlığı yürüyüşündedir. Bu seçim ülkemizin dönüşüm seçimi olacaktır.

Başbakanımız, Trabzon kendisinden ne talep ettiyse vermiştir, Trabzon’a özel önem göstermiştir. Şimdi de, bu seçimde Trabzon’umuz Sayın Başbakanımıza özel önem verecektir. 30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde sandıkta gerekeni yapan, bizleri rekor oy ile göreve getiren Trabzon’umuz, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gerçek anlamda bir rekor kıracaktır. Trabzon’un her köşesini arşınlayan birisi olarak bunu net şekilde görüyorum” diye konuştu.

AK PARTİ DAHA DA GÜÇLENECEK

AK Parti Kalkınma Mahallesi teşkilat bürosunda partililerinin sorularına içtenlikle yanıt veren Başkan Gümrükçüoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, cumhurbaşkanı olmasının ardından partinin kesinlikle kan kaybetmeyeceğini ifade etti. Bu konudaki sorular üzerine değerlendirmelerde bulunan Gümrükçüoğlu, “Şimdi evvela Sayın Başbakanımız, Genel Başkanımız Türk siyasetinin gelmiş geçmiş en başarılı lideri. Geçmiş yıllarda ülkemizde bu konuda yaşanan örnekleri de göz önüne aldığınızda Başbakanımızın Köşk’e çıkmasının ardından partimiz için zor bir dönemin başlayacağı yönünde korkular taşımanızı anlayabiliyorum.

Ancak şunu unutmayalım ki, AK Parti geçmiş dönemlerdeki gibi sıradan bir parti değildir, Tayyip Erdoğan da sıradan bir lider değildir. Zaten Sayın Başbakanımız bu kampanya döneminde sıradan bir cumhurbaşkanı olmayacağını, memleketin gerçek anlamda lideri olarak çalışmalarına aynı tempo ile devam edeceğini ifade etmektedir. Tayyip Erdoğan her zaman bu partinin, bu davanın lideridir. Hangi makamda olursa olsun davasına liderlik etmeye, memlekete hizmet etmeye devam edecektir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel