Trabzon postanesinin altında ne var!

Trabzon’un şu anda kullanılmayan eski postane binasının altında ve deniz tarafında, eski kentin kalıntılarının bulunduğu bildirildi. Eski postane binasının önündeki yeni bina yapılırken, kalıntıların ortaya çıktığı ancak daha sonra üzerinin kapatıldığı bi

Trabzon postanesinin altında ne var!

Trabzon’un şu anda kullanılmayan eski postane binasının altında ve deniz tarafında, eski kentin kalıntılarının bulunduğu bildirildi. Eski postane binasının önündeki yeni bina yapılırken, kalıntıların ortaya çıktığı ancak daha sonra üzerinin kapatıldığı bildirildi.

Trabzon merkez postanesinin batısında şu anda Kuran Kursu olarak kullanılan binanın yerinde 50 yıl öncesine kadar, küçük ama gösterişli bir kilise bulunuyordu. 1960’lı yılların ortalarında bu kilise yıktırıldı ve yerine Kuran Kursu binası yaptırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel