Trabzon polisine yeni kıyafet

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün hassas bölge ve binaları korumakla görevli personeli, yeni kıyafetleri ile görev yapmaya başladı.Trabzon polisinin 5 Mart'tan itibaren yeni kıyafeti ile görev yapmaya başladığı belirtildi.Konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: “Em

Trabzon polisine yeni kıyafet

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün hassas bölge ve binaları korumakla görevli personeli, yeni kıyafetleri ile görev yapmaya başladı.

Trabzon polisinin 5 Mart'tan itibaren yeni kıyafeti ile görev yapmaya başladığı belirtildi.

Konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: “Emniyet Genel Müdürlüğü gelişen ve değişen dünya şartları çerçevesinde kendini geliştirmeye çağın gereklerine ayak uydurmaya, teknolojinin imkanlarını suç ve suçlularla mücadelede kullanmaya devam ediyor.

Aynı şekilde personelin çalıştığı ortamlarda daha rahat ve insan odaklı hizmet vermesine yardımcı olacak kılık ve kıyafet değişikliğini sürdürüyor."

Emniyet Genel Müdürlüğü'nce, "Ülke genelinde hassas bölge ve binaları korumakla görevli sabit nokta personeli için yaptıkları işin amacına uygun bir şekilde hareket kabiliyetini artıran, gece karanlığına uyum sağlayan yeni bir kıyafet tasarlandığı ve ilişikte fotoğrafı bulunan resmi kıyafetlerin kullanılmasının uygun görüldüğü" belirtildi.

Yeni kışlık kıyafetlerde, kravat ve gömleğin yerine kazak ve badi, yazlık kıyafetlerde tişort ve kumaş pantolon yerine safari türü pantolon kullanılıyor. Bu kıyafetler sabit ve dar bir alanda görev yapan personele görevlerini daha rahat bir üniforma içerisinde yapma imkanı sağlıyor.

Açıklamada, "Trabzon polisi olarak insan odaklı asayiş ve güvenlik hizmetlerimizi sunarken polisimizin daha güzel görünümlü ve daha rahat ortamlarda hizmet verebilmesini sağlayan değişikliklere öncülük etmeye devam edeceğiz” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler