Trabzon Polisine Eğitim

 rabzon Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, mesai saati gözetmeksizin fedakarca çalışan personelin moral ve motivasyonunu yükseltmek, bilgi ve becerilerini geliştirerek mesleki verimliliği artırmak için çeşitli çalışmalar yapıldığı belirtild

Trabzon Polisine Eğitim

 

rabzon Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, mesai saati gözetmeksizin fedakarca çalışan personelin moral ve motivasyonunu yükseltmek, bilgi ve becerilerini geliştirerek mesleki verimliliği artırmak için çeşitli çalışmalar yapıldığı belirtildi.

Bu çalışmaların vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak amacıyla gerçekleştirildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Teknik desteği Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından verilen ve Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa hazırlanan 'Kişisel Gelişim ile İlgili Özel Hayatın Desteklenmesi ve Verimliliğin Artırılması' projesi kapsamında 108 personele yönelik eğitim programı düzenlendi. 27 Nisan'da 59, 30 Nisan'da ise 49 personele olmak üzere toplam 108 personele Uzman Ömer Çam tarafından amacına uygun şekilde eğitim verildi."

Açıklamada, ilk aşaması il merkezi ve ilçelerden personelin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerinin imkanlar ölçüsünde devam ettirileceği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel