Trabzon onu merak ediyor!

MHP Trabzon Milletvekili ve eski bakan Koray Aydın’ın, 30 Mart yerel seçimleri sonrasındaki suskunluğunu önümüzdeki günlerde bozacağı öğrenildi.  Milletvekili Aydın’ın yakın çevresinden edinilen bilgiye göre, Trabzon’da seçimi başarılı olarak nitelendiren

Trabzon onu merak ediyor!
MHP Trabzon Milletvekili ve eski bakan Koray Aydın’ın, 30 Mart yerel seçimleri sonrasındaki suskunluğunu önümüzdeki günlerde bozacağı öğrenildi. 
 
Milletvekili Aydın’ın yakın çevresinden edinilen bilgiye göre, Trabzon’da seçimi başarılı olarak nitelendiren Aydın, yalnızca Büyükşehir oylarını başarısızlık olarak yorumlamış. İlçelerdeki oylar ve kazanılan ilçe meclis üyeliklerini olumlu karşıladığı belirtilen Aydın’ın seçim sürecinde başta Trabzon olmak üzere Ankara, Kocaeli ve Sakarya gibi şehirlerde yaptığı siyasi çalışmaların ardından bir süre dinlenmeye çekildiği kaydedildi. Seçimin ardından sıcak sıcak bir açıklama yapmayan Aydın’ın önümüzdeki hafta içinde bir açıklama yaparak, 30 Mart yerel seçimlerini değerlendirmesi bekleniyor.
 
Bilindiği gibi Koray Aydın seçim sürecinde Ortahisar ve Akçaabat ilçelerinin kesin kazanıldığını ileri sürmüş, “Ortahisar ve Akçaabat’ı kazanan Büyükşehir’i de kazanır. Hedefimiz Büyükşehir” demişti. MHP, Trabzon Büyükşehir’de yüzde 11’de kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel