Trabzon Of'ta yangın

 Trabzon’un Of İlçesi’nde sahiplerinin yaz aylarında oturdukları iki tarihi ev ile bir serander gece vakti belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın sonucu alevler içinde kaldı ve küle döndü ALEVLER İÇİNDE KALDI Of’un Tekoba köyünde Halit Ulu'ya ait tarihi

Trabzon Of'ta yangın

 

Trabzon’un Of İlçesi’nde sahiplerinin yaz aylarında oturdukları iki tarihi ev ile bir serander gece vakti belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın sonucu alevler içinde kaldı ve küle döndü
 
ALEVLER İÇİNDE KALDI
 
Of’un Tekoba köyünde Halit Ulu'ya ait tarihi ahşap evde çıkan yangın, kısa sürede bitişiğindeki Osman Ulu'ya ait tarihi ahşap ev ile Hasan Ulu'ya ait serandere sıçradı. 
Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, köylüler ve Of Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. 
 
KİMSENİN OLMADIĞI AN
 
Of Belediye Başkanı Murat Saral, yangının ardından köyde inceleme yaptı, vatandaşlara ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu. Saral, "Çok şükür can kaybımız yok. İki tarihi evimiz ve bir seranderimiz yandı. Cana bir şey gelmemesi tesellimiz. Evlerimiz yeniden yapılır ama tarihi değerlerin yanmasına üzüldük" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel