Trabzon Of'a yeni Hükümet Konağı

Trabzon’un Of İlçe Kaymakamlığı ve Of Belediyesi tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmalar sonrası yeni yapılmasına karar verilen Hükümet Konağı ve Belediye Binası projesinde sona gelindi.Yeni Hükümet Konağı ve Belediye Binası’nın son halinin verildiği to

Trabzon Of'a yeni Hükümet Konağı

Trabzon’un Of İlçe Kaymakamlığı ve Of Belediyesi tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmalar sonrası yeni yapılmasına karar verilen Hükümet Konağı ve Belediye Binası projesinde sona gelindi.

Yeni Hükümet Konağı ve Belediye Binası’nın son halinin verildiği toplantı Of Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Cumhuriyet Savcısı Osman Durmuş, Emniyet Müdürü Mustafa Akay, Askerlik Şube Başkanı Günay Ayvaz’ın katıldığı toplantıda proje üzerinde son düzenlemeler yapıldı. Yaklaşık 5 dönüm arazi üzerine kurulacak olan hizmet binalarının ihalesinin TOKİ tarafından yapılacağını belirten Of Belediye Başkanı Murat Saral, Yeni Hükümet Konağı ve Belediye binasının Of’a yakışır bir şekilde olacağını belirterek kendilerine bu süreçte her türlü desteği veren başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar’a, İstanbul Milletvekilimiz Oktay Saral’a, Kaymakam Tuncay Sonel’e ve TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel’e teşekkür etti.

Öte yandan Of Belediyesi tarafından mevcut otoparkın bulunduğu yerin tahsisi yapılarak gerçekleştirilen projede Adliye, Emniyet Müdürlüğü ve Askerlik Şubesi de yapılacak binalarda hizmet verecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler