Trabzon ödüle layık görüldü

Trabzon Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün Trabzon’u temsilen katıldığı fuarda 10 salonda 60 ülkeden 3 bin 500 katılımcı stant açtı. EMİTT 2011 Uluslararası Turizm Seyahat Fuarı’nı ziyaret eden Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon standında

Trabzon ödüle layık görüldü

Trabzon Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün Trabzon’u temsilen katıldığı fuarda 10 salonda 60 ülkeden 3 bin 500 katılımcı stant açtı. EMİTT 2011 Uluslararası Turizm Seyahat Fuarı’nı ziyaret eden Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon standında turizmin önemine değinerek, “Trabzon’umuzun gerek kültürü, gerek doğal güzellikleri ve gerek diğer bütün yönleriyle tanıtılması için her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Çok derin bir tarihi ve kültürel geçmişe sahip olan ilimizin tüm değerlerinin öne çıkarıldığı bu fuara katılanlara teşekkür ediyorum” dedi.

 

Uluslararası tur operatörlerine yapılan yöresel yemek sunumuna da katılan Vali Kızılcık, Trabzon’un fuara katılımından, düzenlenen standından ve düzenlenen etkinliklerden çok memnun kaldığını söyledi.

 

Trabzon standını gezen ziyaretçilerle yakından ilgilenen ve onlara Trabzon hakkında bilgiler veren Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız ise “Trabzon Karadeniz’in olduğu gibi ülkemizin de en önde gelen kültür merkezlerinden biridir. Gerek kültür gerek doğal zenginlikler açısından önem arz etmektedir. Buraya Trabzon’umuzun güzelliklerini sergileyip, Trabzon’umuzu en iyi şekilde tanıttığımız için mutluyuz” diye konuştu.

 

Kalabalık bir ziyaretçi kitlesinin merakla takip ettiği Trabzon standı, ziyaretçiler ve turizmciler tarafından çok beğenildi. Trabzon standında ziyaretçilere tanıtım materyalleri dağıtılırken, minyatür kemençe ve hamsiler de ilgi çekti.

Öte yandan Trabzon Uluslararası EMİTT Fuarı tarafından ‘En Uzun Soluklu Katılımcı’ ödülüne de layık görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler