Trabzon narkotiği Lisa'dan sorulur

Trabzon’da bir aracın vites konsolunun içinde “Narkotik Dedektör Köpeği Lisa” yardımıyla yapılan aramada 249 adet Ecstasy hap ile yaklaşık 12 gram esrar maddesi ele geçirildi.Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şahıs çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. Edi

Trabzon narkotiği Lisa'dan sorulur

Trabzon’da bir aracın vites konsolunun içinde “Narkotik Dedektör Köpeği Lisa” yardımıyla yapılan aramada 249 adet Ecstasy hap ile yaklaşık 12 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şahıs çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.
 Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir araçla batı illerinden Trabzon’a uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı yönünde aldığı ihbar üzerine harekete geçti. Konuyla ilgili Beşirli mahallesi civarında oluşturulan uygulama noktasında, araçlar üzerinde yapılan çalışmalar sonucu bir araç, kontrol altına alınarak gerekli inceleme yapılmak üzere Trabzon Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi. Burada Narkotik Dedektör Köpeği Lisa marifeti ile yapılan arama neticesinde aracın vites konsolunun iç kısmına gizlenmiş vaziyette toplam 249 adet Ecstasy hap ele geçirilirken, araçta bulunan M.Y. ve K.Y. isimli şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda da yaklaşık 12 gram gram da esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan M.Y. ve K.Y. isimli şüpheliler ele geçirilen suç unsurları ile birlikte sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak Trabzon Bahçecik Kapalı Cezaevi’ne konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel