Trabzon müftüsüne ziyaret!

 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası olması nedeniyle  Kavakmeydan Bölge Ülkü Ocakları Ocak Başkanı Murat Yiğit ve yönetimi Trabzon İl Müftüsü Sayın Veysel Çakı'yı makamında ziyaret ettik.Ocak Başkanı  Murat Yiğit İl Müftüsü Sayın Veysel Çakı'nın

Trabzon müftüsüne ziyaret!

 

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası olması nedeniyle  Kavakmeydan Bölge Ülkü Ocakları Ocak Başkanı Murat Yiğit ve yönetimi Trabzon İl Müftüsü Sayın Veysel Çakı'yı makamında ziyaret ettik.

Ocak Başkanı  Murat Yiğit İl Müftüsü Sayın Veysel Çakı'nın Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladıktan sonra  yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Ziyareti değerlendiren  İl Müftüsü Veysel Çakı :"Tüm kutsal değerler, büyük hedefler mal,can ve zaman fedakarlığı ister.Sosyal faaliyetlerde, halka ve Hakk'a hizmette sorumluluk alanlar, taşın altına elini koyanlar daima faydalı insanlar olmuşlardır." diyerek çalışmalarımızda başarılar diledi.

Ocak Başkanı Yiğit ziyaret memnun olduklarını ifade ederek “Tekrardan Tüm Din Görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlar ve  Samimi karşılamalarından  dolayı İl Müftüsü Sayın Veysel Çakı ve müftülük personeline teşekkür ederiz.”şeklinde konuştu 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler