Trabzon model proje olacak

 Ziyarette genç girişimcilerin yaptığı projeleri takdirle karşıladıklarını ifade ederek, Trabzon'un geleceğini yönlendirecek olan nüfusu, genç kesimi bir araya getirmek için bu tür yapılanmaların çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Öz, “Farklı sektördeki

Trabzon model proje olacak


 Ziyarette genç girişimcilerin yaptığı projeleri takdirle karşıladıklarını ifade ederek, Trabzon'un geleceğini yönlendirecek olan nüfusu, genç kesimi bir araya getirmek için bu tür yapılanmaların çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Öz, “Farklı sektördeki insanların ortak bir akılla bir araya gelmelerini çok önemli buluyorum. Bu oluşum ilimiz ve bölgemiz için önemli bir dinamiktir. Bunun dışında ilin genel potansiyelinin analiz edilmesi ve geleceğe yönelik yatırımlarla ilgili bir bakıma fizibilite yapılması iyi bir adımdır. Bunları yaparken de bir noktaya odaklanmaktan ziyade ilin potansiyel alanlarının tamamında belli nitelikte çalışmaya odaklanmak gerekiyor" dedi.

TRABZON’DA MODEL PROJE OLACAK

 Bölge ekonomisinin canlanmasına ve insanların iş bulmasına yönelik çok önemli faaliyetler yürüttüklerini belirten Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hasan Kamil Hayali ise, “Trabzon’da önemli projeler yürütüyoruz. Seracılık ve sanayi alanında ciddi projemiz var. Seracılıkla ilgili malzeme siparişlerimizi verdik, çok yakında Trabzon’da olacaklar. Dünyadaki en son teknolojiye sahip olan Antalya ilimizden gelecek olan sera malzemeleri ile ilimizde bu projemizi hayata geçireceğiz. Mart ayında ilk domates fidesi ile beraber yaz sebzemizin dikimini yapacağız. Bu proje Trabzon’da model olsun istiyoruz” dedi.

Yapılan tüm projeler için devletten gerekli desteği beklediklerini ifade eden Hayali, “Devletten alacağımız destek bizim için çok önem arz ediyor. Bu destek projelerimizin önünü açacak. Ayrıca bu konuda çiftçilerimize de örnek olmayı düşünüyoruz” dedi.

Sera ve tarımsal faaliyet için kiralık arazi talebinde bulunan Hayali’ye Vali Öz, bu konuda milli emlak aracılığı ile yapılacak araştırmaların ardından gereken desteğin verilmesi için gayret göstereceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler