"Trabzon mitingi Türkiye'de gündem oldu"

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, seçim çalışmalarını Trabzon'da sürdürürken, ulusal televizyon kanallarında da gündemi değerlendirmeye devam ediyor. Akçaabat Yıldızlı'da başladığı seçim çalışmalarının ardından akşam İstanbul'a uçan ve 2 ayrı televizy

"Trabzon mitingi Türkiye'de gündem oldu"
MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, seçim çalışmalarını Trabzon'da sürdürürken, ulusal televizyon kanallarında da gündemi değerlendirmeye devam ediyor. Akçaabat Yıldızlı'da başladığı seçim çalışmalarının ardından akşam İstanbul'a uçan ve 2 ayrı televizyon programına katılan Aydın, İstanbul'dan döner dönmez, ayağının tozuyla MHP Dernekpazarı'na hareket etti.
 
MHP'nin tek bayan ilçe Başkanı olan Dernekpazarı İlçe Başkanı Sema Genç'in davetlisi olarak ilçeye adeta çıkarma yapan MHP heyetinde Milletvekili Adayları Koray Aydın, Hüseyin Örs, Hasan Akyüz ve Hasan Suiçmez'le birlikte İl Başkanı Muammer Demeli ve yönetim kurulu üyeleri, MHP kurucusu Ali Sağır ve çok sayıda partili yer aldı.
 
Dernekpazarı'ndaki çalışmaları kapsamında halka hitap eden ve çay ocağında vatandaşlarla sohbet eden Koray Aydın ve MHP Milletvekili adayları geçtiğimiz Perşembe günü düzenlenen MHP Trabzon mitingi ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.
 
Katıldığı televizyon programları ve seçim çalışmalarında MHP Trabzon mitingini değerlendiren Koray Aydın, "MHP Trabzon'daki en büyük mitingi yapmış ve sadece bölgenin değil, ülkenin gündemine oturmuştur. Bu gerçeği taraflı tarafsız herkes ifade ediyor. Basında, sokakta, kahvede, hatta katıldığım ulusal televizyon kanallarında bile ilk gündem maddesi haline gelmiştir. Bu mitingin düzenlenmesinde emeği geçen, yağmur çamur demeden, mitinge akın eden aziz Trabzonlu hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. MHP Trabzon mitingi dillere destan olmuş ve sadece MHP Trabzon'a değil bütün Karadeniz'e hayat vermiştir" dedi.
 
TRABZON MEYDANA AKMIŞ, MHP'NİN GELİŞİNİ HAYKIRMIŞTIR
 
MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP mitingine katılımı engellemek için AKP'li bazı ilçe belediyelerinin fırtına ve sel olacağı yönünde vatandaşların evlerinden çıkmamaları için anons yaptırdığını belirterek, "hiç bir güç Trabzonluyu MHP mitingine katılmaktan alıkoyamamış, Trabzon sel olmuş meydana akmış ve MHP iktidarının gelişini haykırmıştır. Biz AKP gidiyor, MHP geliyor derken şaka yapmıyorduk. Biz seçim kampanyamızın başından beri sahada bu ilgiyi, bu sevgiyi bu coşkuyu görüyor ve tespit ediyorduk. İşte o coşku, o sevgi ve haksızlığa, hukuksuzluğa, baskıya, destopizme, ayrımcılığa karşı  Trabzonlunun isyanı MHP mitinginde zirve yapmıştır" şeklinde konuştu.
 
TRABZON ŞİMDİ MHP ZAMANI, ŞİMDİ İKTİDAR ZAMANI DEMİŞTİR
 
MHP'nin Giresun ve Rize mitinglerini de izlediğini ifade eden MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, " MHP Giresun mitingi de, MHP Rize mitingi de son derece geniş katılımlı, coşkulu ve heyecanlı geçti. Genel Başkanımız Bahçeli, Karadeniz mitinglerinden son derece memnun olduğunu ifade etti. Karadeniz'in bu coşkusu Trabzon'da zirveye ulaşmış ve MHP iktidarını müjdelemiştir. Trabzon halkı, şimdi MHP zamanı, şimdi iktidar zamanı demiştir. MHP başından beri ortaya koyduğu Trabzon'da birinci, Türkiye'de iktidar hedefi doğrultusunda çalışmalarına aralıksız devam edecektir. Bize destekleriyle göğsümüzü kabartan Aziz Trabzon halkına Trabzon mitingimiz için bir kez daha tebriklerimi, takdirlerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel