Trabzon Meydan’ın 2. Etabı’da Bitirilecek

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.Yaptığı ziyaretlerle esnafın sorun ve isteklerini dinleyen Başkan Gümrükçüoğlu, son olarak Atatürk Alanı esnafını gezdi Gezisinde Meydan Parkı 2. Etap çalı

Trabzon Meydan’ın 2. Etabı’da Bitirilecek

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Yaptığı ziyaretlerle esnafın sorun ve isteklerini dinleyen Başkan Gümrükçüoğlu, son olarak Atatürk Alanı esnafını gezdi
 
Gezisinde Meydan Parkı 2. Etap çalışmalarını da inceleyen Gümrükçüoğlu projenin bir an önce bitirilmesi talimatını verdi.
Sabahın erken saatlerinde karşılarında Gümrükçüoğlu’nu gören bölge esnafı Başkanı ziyaretinden çok memnun kaldıklarını belirterek, “Başkanımız sağ olsunlar bizleri hiç yalnız bırakmıyorlar. Başkanımızı yanımızda görmek sorunlarımızı kendisine iletmek bizi oldukça memnun ediyor. Meydan Parkı düzenlemesi ile daha rahat ve güzel bir ortamda hizmet verme imkanı bulduk. Yaptığı çalışmalardan ötürü Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
 
Her fırsatta esnafın içinde olmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Gümrükçüoğlu” Bizler her fırsatta esnafımızın yanında olmaya sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz.  İşine sahip ahlaklı dürüst esnafımızın her zaman başımızın üstünde yeri var. Onların daha iyi şartlarda hizmet verebilmeleri için çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Meydan Parkı 2. Etap çalışmasınında bitmesi ile çok daha güzel bir kent meydanına kavuşmuş olacağız” ifadelerini kullandı.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel